10.03.19

Shopping Guide: Sandals

BLACK Suicoke GREEN Gucci* LOGO Prada* PEARLS Cecilie Bahnsen x Suicoke

Ligeså lidt jeg bryder mig om sommertøj, lige så meget elsker jeg sandaler. Marnis ‘Fussbetts’ er en evig klassiker. Desværre skarver de mine tæer så meget at jeg har solgt alle par jeg har købt – med undtagelse af DETTE par som jeg elsker.

Jeg kan bedst lide chunky og store sandaler, som giver slankere ben og som har en tyk sål så de er ligeså behagelige som sneakers. Derfor passer sæsonens outdoor-tendens mig strålende! Det startede med fantastiske Cecilie Bahnsens samarbejde med Suicoke, broderet med perler sammen med søde Magrethe der står bag denne profil. Senere fandt jeg Pradas geniale bud som er ligeså perfekte og siden har jeg scrollet nettet tyndt for ugly/pretty sandaler.

2 kommentarer

 • Sofia

  Hej Sidsel,
  Jeg skal til en stille og rolig fødselsdag i næste uge, men hos et meget smart par, med smarte gæster, og jeg er så nervøs for hvad jeg skal tage på!!!

  Hvad ville du tage på hvis du havde tøjkrise?

  Tak for inspirationen og dine smarte inputs ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Sofia
   Jeg har forbløffende lidt “festtøj”, men ender altid i samme sæt når jeg skal ud! En kort underkjole + mega oversize blazer over. På den måde viser jeg ben, men føler mig tilpas 🙂
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.03.19