12.02.19

The Office

JEANS Weekday BAG Mads Nørgaard BAZER & Other Stories* BOOTS Prada (on sale HERE)

Efter en vinterferie i den samme strik fire dage i træk har jeg brug for at dresse mig lidt op i den her uge. Hvis ikke Pradastøvlerne var så høje havde jeg trykket køb da jeg fandt dem på udsalg. Nu må de blive ved inspirationen. Uldblazeren fra & Other Stories har jeg til gengæld bestilt (modtaget i gave) og den tror jeg bliver helt perfekt med jeans og en strik de næste måneder. Weekdays økologiske jeans er lige nu på tilbud på deres webshop, jeg bruger normalt modellen Way men synes også den nyere model Voyage ser virkelig smart ud.

OG så er Nørgaards Englebørn-net endelig kommet på webshoppen. Synes det er så fint et print. Det finder du HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.02.19