Cphfw Day 2

Cphfw Day 3

KNIT Toteme SKIRT Mads Nørgaard SNEAKERS Adidas Yeezy

Modeugens tredje dag bød på kodyle tømmermænd for mit vedkommende. Det er efterhånden mange år siden at jeg er faldet i modeuge-gryden og plejer at gå pinligt tidligt hjem eller holde mig til et enkelt glas.

Jeg skulle igen ud på messen (i min sørgelige tilstand mødte jeg op en time før de åbnede..) og forbi pop-up shoppen på Tullinsgade og tage nogle billeder til Mads Nørgaards instagram.

Om eftermiddagen tog jeg til Nordhavn hvor Cecilie Bahnsen holdt sit smukke smukke show. Jeg elsker hendes kollektioner og dette var bestemt ingen undtagelse. Derefter tog jeg på kontoret nogle timer inden jeg kapitulerede hjem til en lur.

Efter at have taget utrolig meget kindrødt på mødtes jeg med Trine på Promenaden på Frederiksberg til en reperationscampari inden vi fulgtes til Gannis show på Amager. Jeg sluttede modeugen af med middag på Spaghetteria inden jeg gav op på efterfest og tog hjem i seng.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cphfw Day 2