Cphfw Day 1

Cphfw Day 2

COAT Mads Nørgaard PANTS Mads Nørgaard SNEAKERS Nike Spiridon BAG Prada EARRINGS Celine HUE #sidselshue

Onsdag i modeugen kom jeg vidt omkring. Jeg startede på messen Revolver kl. 09.00 hvor Mads Nørgaard har en stand hvor vores salgsteam har besøg af kunder der skal lægge bestilling på den kommende efterårskollektion. Jeg skulle sørge for at vores kampagnefilm blev afspillet fra en skærm, at der lå det rigtige PR materiale fremme osv.

Derfra cyklede jeg ind til Designmuseet hvor Magasin Fashion Prize vinderen Emilie Helmstedt havde sit debutshow. Nørgaard har et samarbejde med hende til sommer og hele showet var virkelig fint og rørende. Perfekt start på dagen.

Efter frokost tog jeg til Holzweiler show i Nikolajkirken. Her var norske superstjerner og så var mobiltelefoner bandlyst under showet. Bagefter fik jeg et par glas vin med mine sidekammerater til showet inden jeg skulle til Boozt Fashion Talk som min ven Moussa var kurator på.

Kl. 18 tog jeg forbi kontoret og skiftede tøj inden jeg mødtes med Lilja og Trine til et glas vin (faktisk 2 flasker, but who’s counting) på Pastis hvor vi lige fik vendt verdenssituationen inden vi skulle til Lala Berlin show.

Jeg sluttede aftenen på Apollo hvor Soulland holdt stor middag og fest. Gudskelov havde Trines modeugebil plads til mig i bilen omkring midnat ellers var jeg nok aldrig kommet hjem.

BLAZER Acne Studios DRESS & Other Stories EARRINGS Celine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cphfw Day 1