25.01.19

Cphfw Day 1

BLAZER Acne Studios JEANS Vintage Levi’s 501 SNEAKERS Vintage Asics BAG Prada

Min modeugedækning kommer lige lidt forsinket. Men denne modeuge bød på masser af aftaler og arrangementer så måtte en tur i sommerhus og samle energi bagefter.

Hele mandag brugte jeg i Mads Nørgaards butikslokaler i Tullinsgade på at ‘bygge’ vores neongrønne- og pink pop-up shop så den kunne være klar til modeugestart tirsdag eftermiddag.

Tirsdag havde jeg et par møder inden jeg tog ud til butikken og færdiggjorde de sidste ting. Jeg nåede også til Blanche-show på Plantetariet inden et hurtigt  outfit change til lanceringsfesten om aftenen. Jada og Artige Ardit var DJ’s og butikken var fyldt med søde folk. Jeg fik et par drinks og fik kindkysset modeugen godt igang. Taskerne kan i øvrigt købes online HER.

BLAZER Mads Nørgaard SKIRT & Other Stories* BAG Mads Nørgaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25.01.19