10.01.19

Spring 2019 Style Report

Januar er ikke min yndlingsmåned. Synes jeg er usædvanlig grå i hovedet og hver morgen kigger jeg surt ind i mit tøjskab og synes alt ser kedeligt og gammelt ud. Derfor brugte jeg i weekenden en rum tid på Vogue.com for at opfriske min hukommelse for den kommende sæson. Både for at finde inspiration til min forårsgarderobe, men også for som tjekliste til min udsalgsshopping og forhåbentlig et nyt blik på min gamle kedelige garderobe.

For det kan man nemlig sagtens, kigge lidt dybt i sin garderobe og sætte ting sammen på ny. Pradas nylontasker, og tøj kommer til at dominere igen, Utility-wear er en af forårets største tendenser og så er der overraskende mange oversize frakker på catwalken – dem har jeg heldigvis en del af! Nå. ja så glimrer Celine i sit fravær efter Hedi Slimane er kommet til roret.

Jeg har samlet nogle af mine favoritkollektioner nedenfor.

Valentinos designer Pierpaolo Piccioli er et af de vigtigste navne i mode lige nu. Hans design for Valentino er så smukt at man som (grådlabil) modelekser nemt får klump i halsen. Hans forårskollektion er noget af det flotteste jeg har set i mange, mange år. Jeg vil prøve at kopiere de oversize silhuetter, gyldne smykker og elegante kjoler mikset med flade sko så snart det bliver sommer.

Jeg så et virkelig sejt oplæg fra Stella McCartney til Copenhagen Fashion Summit sidste år og tænkte bagefter at det egentlig var mærkeligt jeg aldrig rigtigt kigger på hendes ting når jeg drømmeshopper på nettet. Hun arbejder aktivt for en mere bæredygtig garderobe og så synes jeg hendes forårskollektion var helt vildt pæn i et miks af feminine kjoler, oversize jakker og cargo pants. 

Naturligvis kommer vi ikke udenom Prada i 2019. Jeg er om nogen blevet smittet med Prada-feber . Forårskollektionen tager 90’er tendensen med nylontasker videre og mikser det med ladylike-stil og virkelig flotte hårbånd.

Tror det var de færreste der troede at Victoria Beckhams debut som tøjdesigner for 10 år siden skulle blive så stor en succes. Men Phoebe Philos farvel til Celine er hun sammen med Olsen-tvillingernes The Row og J. W Anderson for Loewe en af arvtagerne til moderne work wear til karrierekvinden. Hendes seneste kollektion bød på fine farvesammensætninger, strikveste og overdimensionerede tasker.

J.W Anderson er altid god til at mikse det eklektiske med moderne silhuetter og omfavner virkelig hele safari/vandreturs trenden i sin forårskollektion for Loewe. Hvis man kan se bort fra hans gyselige fodtøj – der har han aldrig været min kop the – er der masser af inspiration at hente i både materialer, farvesammensætninger og styling.

Jeg elsker Dries van Noten! Denne sæson var ingen undtagelse og synes især de varme farver sat sammen med en kridhvid T-shirt og den fjerbesatte nederdel med en sporty anorak er nemme stylingtips at bruge til de ting der allerede hænger i skabet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.01.19