On sale

2018 Top Five!

Jeg er stor fan af nytårsforsætter, og mindst lige så god til at glemme de fleste af dem igen efter et par måneder. Har allerede haft lyst til at lave om i mine stuer, bestille rejser og aftalt med mine kolleger at vi holder kontoret sukkerfrit hele januar. Indtil nu har jeg holdt dem – men primært fordi croissanter i weekenden ikke tæller med.

Et af mine vigtigste forsætter er at skrive lidt mere herinde i 2019. Efter mange, mange måneder hvor jeg har haft brug for at ligge på sofa, tage ud til havet eller lave noget helt tredje, fjerde og femte efter arbejde fremfor at åbne min computer håber jeg at finde lidt af energien til at skrive mere igen.

Derfor sætter jeg også kæmpe pris på at I læser med. Og følger med på instagram og stories. Tak. Jeg har kigget på hvad I allerbedst kunne lide de sidste 12 måneder. Det er overraskende nok ikke billeder af mig – udover HER og HER som ligger højt på listen, men guides, nyheder og lidt om mit arbejde. Jeg har samlet fem af de mest læste indlæg i 2018 nedenfor.

Lad det også være en opfordring og åben invitation til at i deler hvad I helst vil læse og se her i kommentarfeltet.

Glossier x Danmark

I var ligeså glade som mig for at Glossier endelig er kommet til Danmark. Jeg har været priviligeret til at besøge deres showroom og kontor i New York en del gange og været på gæsteliste til deres middagsselskaber i København.  Jeg skrev også et indlæg om mine favoritter – jeg bruger deres concealer og cloud paint hver dag. Det kan du læse HER.

Guide: Hjemmestrikket hue

Forrige år lærte jeg mig selv at lave perleøreringe HER. Det er stadig det mest populære indlæg jeg nogensinde har lavet. Sidste år begyndte jeg at strikke. Jeg lærte det af min mormor som barn og som så meget andet tænkte jeg at en hue sikkert var nemt. Jeg købte en opskrift som jeg ikke fattede et ord af og fandt selv på denne guide som jeg synes er tæt på idiotsikker. Jeg er helt oppe og køre over hvor mange af jer der har sendt billeder af færdige huer (også jer der har sendt opskriften videre til mødre og bedstemødre). Hvad skal jeg mon finde på næste gang? I finder i øvrigt guiden til #sidselshue HER.

Bye Old Home

I slutningen af marts flyttede min kæreste og jeg ud af vores lejlighed på Nørrebro til vores nye hjem på Frederiksberg. Fra to værelser til fire. Fra andel til ejer. Verdens bedste beslutning, men også angstprovokerende og nostalgisk at flytte fra min første ægte lejlighed på Nørrebro. I har allerede taget godt imod nogle af de glimt jeg har vist fra vores nye lejlighed.  Glæder mig til at vise jer endnu mere indretning i 2019.

The Perfect Day in Copenhagen

For cirka et år siden lavede jeg denne guide til den perfekte dag i København og jeg har lyst til at rive en dag ud af kalenderen og gøre det hele så snart som muligt. Måske jeg skulle supplere med en ny guide til mine yndlingssteder? Lille Bakery og Den Vandrette fortjener i hvertfald en plads på listen.

Shopping Guide: Vintage Prada

I 2018 købte jeg fem Prada tasker. Det var måske lige i overkanten. Jeg har solgt to af dem igen (og købt en til i 2019, mere om det senere). Til gengæld er jeg nu blevet virkelig god til at finde dem til en god pris og delte mine bedste tips til at shoppe brugt HER. Jeg er ret sikker på Prada-feberen forsætter ind i 2019, med lidt hjælp fra Fendis Baguette Bags og Diors Saddlebags.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On sale