My Style 2018

On sale

TOP Arket* TRENCCOAT Mads Nørgaard BLAZER H&M* BODYSTOCKING Prada* BAG vintage Prada*

Januar er bestemt ikke min yndlingsmåned. Kold og våd og grå og lang som et ondt år. Derfor har jeg tyet til lidt retail therapy og allerede gået lidt over budget på min udsalgsshopping. Blandt andet en ret fantastisk taske som jeg glæder mig til at vise. Her er lidt flere udsalgsfavoritter som jeg gerne ville tilføje til min garderobe.

2 kommentarer

 • Thea

  Hej Sidsel! Jeg mindes, at du sidste år fik fat i et par åh så lækre Marni-sandaler på udsalg – kunne man lokke ud af dig hvor du gjorde sådan et fantastisk køb? Tusind tak 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem fandt jeg hos Holly Golightly til deres slutspurts-udsalg i januar sidste år 🙂 Måske du også kan være heldig i Illum?
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Style 2018