Spa Time

My Style 2018

Velkommen til 2019. Sidste år startede jeg DENNE tradition om at kigge tilbage på min garderobe gennem bloggen og igen er der så mange gengangere af personlige favoritter at det næsten er tosset.

Jeg har købt flere dyre ting i 2018. Udover et lidt usundt forhold til hypede Yeezy-sko har jeg til gengæld næsten kun købt mine designerting på udsalg og især loppemarkeder eller hos Vestiare Collective. Prøver at holde mine highstreet-køb til et minimum og køber stort set kun brugt til min lejlighed. Det er meget sjovere at shoppe på den måde, som en skattejagt og er et lille skridt i den rigtige retning når det kommer til mode og miljø.

2018 har været ret safe når det kommer til min garderobe. Virkelig mange blazere og jeans og strik-kombinationer. Jeg fandt en måde at klæde mig behageligt og smart i sommervarmen – og skrev om det HER. Og gik virkelig meget i Havaianas.   Jeg var ligesom mange andre ramt af Prada-feber og udvidede min samling af tasker – alle købt brugt (og en enkelt i Pradas outlet), læs min guide HER.

I maj var jeg i Stockholm med Frede og det viste sig at Acne Studios holdt sample sale samme weekend. Jeg tvang hende til at stå op kl. 07.00 på en lørdag og stå i kø med mig, mens jeg instruerede hende I hvilke styles hun skulle kigge efter. Denne blazer stod øverst på min ønskeliste og jeg fandt den! Måske mit mest brugte stykke tøj i 2018. Elsker den oversize form og store lommer.

En anden favorit i 2018 er denne Balenciaga-skjorte. Jeg købte den på udsalg i januar sat ned med 70% og har uden tvivl været et af årets bedste køb. Den er mega oversize og lavet i et eller andet magisk materiale som aldrig krøller.

I en lidt mere budgetvenlig skala har jeg været heldig at finde hele to par vintage Asics løbesko på loppemarkeder rundt omkring i landet. Især de gule har fået helt vanvittigt mange beskeder i indbakken og desværre aner jeg ikke hvad modellen hedder. Kig i din lokale genbrug efter gamle løbesko og giv dem en tur i vaskemaskinen inden brug.

Nogle gange får jeg pengetømmermænd med det samme jeg har købt noget dyrt. Som med denne trenchcoat fra Toteme som var lidt af et impulskøb fordi den pludselig var sat ned med 20%. Jeg besluttede ikke at bruge den før jeg havde ‘tjent den ind’ ved at sælge ting på Trendsales. Heldigvis var den alle pengene værd og glæder mig til at det er varmt nok til at tage den i brug igen.

Jeg har i mange år svoret til sorte jeans men sidste år købte jeg DET her par fra Weekday og pludselig er det som om noget der har manglet i min garderobe endelig har fundet sin plads. Jeg fandt det perfekte par vintage Levi’s i Jerome Vintage som er lige lovlig stramme efter de er blevet vasket men har den helt rigtige længde.

2018 har virkelig været Pradas år. Jeg havde allerede min røde Prada-taske men 90’ernes nylontasker fra Pradas sporty linje vandt mit (og resten af modebranchens) hjerte. Hele fem tasker købte jeg i 2018 – det var lige i overkanten én blev solgt og en anden er på vej af samme sti. Heldigvis holder de allesammen i 2019.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spa Time