21.12.18

Merry Christmas

Alle dage flyder sammen i dagene efter jul. Jeg holdt hyggelig juleaften i Humlebæk med min mor, hendes mand og hans børn. Min første jul på Sjælland – nu forstår jeg hvorfor københavnere synes det er så dejligt når alle jyderne tager hjem til jul. Tomme gader, ingen trafik og fuld julebliss.

De efterfølgende dage har jeg fejret et par fødselsdage og ellers prøvet at komme uden om en slem forkølelse som helt efter bogen indfandt sig så snart jeg begyndte at slappe godt af.

Har I fået gode julegaver? Jeg har fået pæne ting til min lejlighed, som denne pude fra Svenske Tenn, et tæppe, glas og en tekande. Jeg fik jeg også et par neongrønne Yeezys af min kæreste – for at balancere alderdommen lidt, ik.

Har I haft gang i strikkepindende? Har fået et par billeder sendt af færdige huer allerede, så sejt! I kan finde opskriften til min hue HER.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21.12.18