11.12.18

Christmas Gift Guide: Mom

KNIT Arket* SUSTAINABLE TIGHTS Dear Denier LAMP Little Sun FACIAL CREAM Evolve DISHCLOTH Humdakin SOCKS Missoni T-shirt Nørgaard paa Strøget

Jeg er lige bagud i mine julegaveindkøb – satser faktisk på at klare det meste i weekenden hvor jeg er alene hjemme. Har I styr på jeres julegaver? Håber jeg ikke for her kommer mine forslag til mødre, svigermødre eller andre damer i jeres familie.

Little Sun-lampen har min mor allerede og bliver brugt som ekstra lys når hun skal læse eller strikke om aftenen. Smart! Den kan endda hænge om halsen! Projektet er både pænt og sympatisk – de kan blandt andet købes hos Mads Nørgaard og hos Casa Shop HER.

2 kommentarer

  • Hej Sissel, strikken fra Arket ser så lækker ud 🐑✨På vaskeanvisningen på den (og de fleste af Arkets striktrøjer) står der, at den skal til rens og altså ikke kan vaskes. Har du erfaring med, om det er “sandt” eller om man godt kan vaske dem på uldprogram uden at de krymper eller taget skade?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg vasker stort set aldrig mine striktrøjer, og når jeg gør er det bare på uldprogram eller håndvask så ved det faktisk ikke. Men mon ikke de kan klare en let håndvask? KH Sidsel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11.12.18