06.12.18

Couch Potato

BATHROBE Tekla KNIT & Other Stories (also great in THIS colour) PANTS Arket SHORTS Arket MUG Hay Kitchen

Det er så kedeligt at tale om vejret, ikke desto mindre kan jeg mærke mit energiniveau er faldet en del de sidste uger. Alt det mørke, regn og rusk giver mig lyst til at kravle op i sofaen og forsvinde under et tæppe.

Heldigvis giver alt det mørke mulighed for en af mine yndlingsting; nemlig pænt homewear. Jeg bruger farlig meget af min weekend i yoga pants og store sweatre (faktisk også en farlig stor del af min hverdag – tak til Kardashians for at gøre leggins så smart), men det skal være pænt, lækkert og eksklusivt.

Jeg har naturligvis en kæmpe kærlighed til alt i kashmir, men efterhånden er selv highstreetmærkene blevet så gode til at lave almindelig uld ultrablødt at man godt kan spare kashmiren væk. Her er et par favoritter, lige til julegaveønskelisten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06.12.18