30.11.18

Christmas Gift Guide: Me

GLASS Yali A Nastro hos Studio X  FACE OIL Rudolph Care POUCH Prada* PILLOW Svenskt Tenn DRESS Totême SNEAKERS Balenciaga* BOOK ‘Kokken der holdt op med at rødme’

Jeg holder rigtig meget af jul, men har få faste traditioner i december. Den ene er adventskranseværksted med veninder første weekend i december og den anden er denne julegaveguide med gode idéer til gaver til hele familien.

Traditionen tro starter jeg med min egen ønskeliste. Den inkluderer også kedelige ting som noget træningstøj, gavekort til ansigtsbehandlinger og en lampe til mit køkken, men hvis jeg lod fantasien få frit løb drømmer jeg om ovenstående. Balenciaga-sneakersene er vist temmelig urealistiske medmindre jeg indfører gave til mig fra mig – but a girl can dream, can’t she? DE HER fra Salomon kunne være et godt alternativ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30.11.18