Travel Guide: Kasbah Bab Ourika Marrakech

Shopping Guide: Winter Coats

CHECK Mads Nørgaard DOUBLE BREASTED Toteme BROWN & Other Stories* GREY & Other Stories* BLACK CASHMERE H&M

Jeg havde egentlig tænkt jeg kunne genbruge de vinterfrakker jeg har hængende i skabet fra sidste (og forrige år) men har lige lyst til at tilføje en blødere version i varme bruner nuancer eller mere slouchy fit (er det et ord?)

Har snydt lidt, for den ternede Mads Nørgaard frakke har jeg allerede. Den er lavet til Zalando og kan kun købes online på deres webshop eller fysisk i Mads Nørgaards butikker. Totême frakken er næsten samme snit som min trenchcoat og en drøm men måske lige det længste til daglig cykeltur og så er jeg ret vild med den tykke brune frakke fra & Other Stories*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel Guide: Kasbah Bab Ourika Marrakech