GIRL

Shopping Guide: Birthday Wishes

JACKET Prada* PEACH Rose Eken BOOK Martin Kongstad FACIAL OIL Rudolph Care BOOTS Céline KNIT Totême*

På torsdag er det min fødselsdag. 31 år. Jeg skal faktisk arbejde hele dagen – blandt andet med lanceringen af DETTE samarbejde. Forhåbentlig bliver der plads til fejring også. For en gangs skyld har jeg en lang ønskeliste. Nogle mere realistiske end andre – tror desværre ikke at DET her samarbejde mellem Sophie Bille Brahe og Georg Jensen er så realistisk…

Udover hjemlige ting som vinglas, en kaffemaskine, Tekla-sengetøj og sportstøj ønsker jeg mig ovenstående.

Keramikkunst fra fantastiske Rose Eken, smart anorak fra Prada (en af de mere urealistiske), Céline støvlerne som jeg har ledt efter i månedsvis, blød strik og andre pæne ting fra Totême* og alt til ansigtet fra Rudolph Care – især hendes ansigtsolie som jeg har savnet siden jeg løb tør i september. Faktisk har jeg allerede købt Kongstads bog som en tidlig fødselsdagsgave til mig selv. Den indeholder nemlig en guide til Rom – hvor jeg skal holde efterårsferie med min kæreste.

3 kommentarer

 • Snart tilykke, det er nogle meget lækre ønsker. Jeg har en lille spiseguide over på min blog til Rom. Har været der 6-7 gange. Skøn by med en stor Prada 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Stort tillykke med din fødselsdag om lidt! Hvor har du købt bogen henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Den er købt hos Politikens Boghal men man kan også bestille den hos Martin Kongstad selv via Facebook 🙂 KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRL