17.09.18

Colour of fall

EARRING La Rochelle TRENCHCOAT Mads Nørgaard SLIPPERS Flattered* BAG vintage Prada*

Normalt glæder jeg mig til at komme tilbage til min garderobe efter sommermånederne. I husker måske DETTE og DETTE  indlæg om mit anstrengte forhold til sommertøj?

Men måske er det fordi sommeren har været så lang, eller måske fordi jeg faktisk fik knækket koden til at føle mig tilpas i løse skjorter og korte underdele?  I hvertfald kan jeg slet ikke finde ud af at klæde mig på til septembertemperaturer.

Har måske også haft lidt rigeligt at se til  – faktisk gik det først op for mig for alvor igår at vi var startet på septembermåned. Nu er den næsten slut. Min weekend er heldigvis ikke fyldt op med aftaler så planlægger en efterårsrengøring af min garderobe for at finde nogle gamle favoritter frem og lægge en plan for hvad der mangler.

I mellemtiden drømmer jeg om beige toner, pæne sko som aflast til mine nye Yeezy Runner og lidt af sommerens smykker ala Katrines fine muslingeørering fra La Rochelle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17.09.18