08.09.18

My favorite yoga pants (for anyting but yoga)

Endnu engang må jeg bare takke Kim Kardashian og resten af den familie for at gøre det smart at gå med sorte leggings. Det er gået fra at være en guilty pleasure om søndagen med tømmermænd til at være min garderobes svar på comfort food. Mine absolutte favoritter er DISSE fra Filippa K. De er helt matte i stoffet og derfor ikke så sporty at se på. Sidder helt perfekt og har en høj talje som ikke klemmer nogle steder.

De er måske to år gamle og har altså været brugt flittigt, uden skyggen af knæ eller andre slitager, lige indtil i søndags hvor jeg opdagede et voksende hul bagpå. Bilder mig selv ind at jeg må have siddet fast i noget på en bænk og at det ikke er stoffet der har givet efter for min størrelse.

Må bestille et nyt par! Og bruge dem sammen med DE HER og måske DEN HER strik?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

08.09.18