Fall Season

08.09.18

DRESS Marni BLAZER Acne Studios SHOES Gucci EARRINGS Celine

I lørdags var jeg til bryllup hos Trine og Nicholas. En af den slags begivenheder som virkelig har givet mig krise over hvad jeg skulle tage på. Især fordi der var indlagt tid til et kjoleskift mellem kirke og reception og så middag og fest senere.

Efter at have prøvet uendeligt mange kjoler rundt i hele byen (se min insta story for et par af mine mere eller mindre heldige bud) gav jeg op og besluttede mig for at gå i eget skab. Mest fordi jeg har brugt lidt for mange penge på Prada tasker på det seneste, ellers havde jeg købt den drøm jeg prøvede fra Cecilie Bahnsen nede i Nørgaard Paa Strøget.

Jeg startede i min blomstrede Saks Potts kjole til kirke og reception og skiftede så til en af mine absolutte yndlingskjoler, en kort 60’er agtig sag fra Marni som jeg har købt på et vildt udsalg hos Birger Christensen for et par år siden. Den har været til fire bryllupper og er pæn både med og uden blazer over. Skoene er fra Gucci, med den perfekte højde til at kunne have dem på en hel aften.

Faktisk var det helt rart ikke at have en dyr nyindkøbt sag på da vi senere kastede os rundt på dansegulvet i Skateparken ved Enghavevej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall Season