16.07.18

What Ever #49

Bliver aldrig træt af hav og solnedgange. Lammefjorden ved min mors sommerhus er ekstra smuk. Er temmelig besat af perler for tiden. Mange har skrevet om min halskæde – har lavet den selv med perler fra en bordskåner jeg fandt på et loppemarked.

Sommertasken er også et loppefund og så holder jeg sommerferie i hvide skjorter hver dag.

Prøver at komme i vandet minimum én gang om dagen hele sommeren.

Flere perler og flere solnedgange.

Det er efterhånden mange måneder siden jeg har delt det bedste fra min telefon. Her er nogle highlights fra min sommerferie i sommerhus. Tager heldigvis en uge mere – denne gang i Tibirke – send endelig tips til gode loppemarkeder og genbrugsbikse i området.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16.07.18