29.06.18

Roskilde Festival 2018

Jeg sidder lige nu på mit kontor med snotnæse og et temmelig tungt hovede efter fire dage på Roskilde Festival. Min 15. gang på festivalen og første gang jeg snød lidt og endte med at sove i min egen seng hjemme i København to nætter (tog dog tilbage til støvet så snart jeg vågnede!)

Det var varmt og beskidt, men som altid virkelig sjovt og festligt. Højdepunkterne var Bruno Mars, Anderson. Paak og Sampha. Derudover var vores merchandise hos Nørgaard en succes – noget jeg har brugt de sidste måneder op til festivalen på at klargøre og afvikle. Var der nogle af jer der var forbi?

Nu skal jeg ordne titusind ting før jeg tager på ferie på fredag!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29.06.18