New Hair

Festival

FAN Fern Fans SHIRT Arket BELT BAG Gucci* SKIRT & Other Stories* SNEAKERS Adidas Yung-1

Næste uge tager jeg traditionen tro på Roskilde Festival . Det er faktisk 15. gang jeg skal afsted. Lidt vildt. Vejrudsigten lover hedebølge, og det er jeg ikke særlig god til (har skrevet lidt om det HER). De fleste af de skjorter jeg har hængende i skabet fortjener ikke urinstøv og spildte drinks så jeg har købt denne på udsalg i Arket. Jeg har også købt denimnederdelen og gad virkelig godt have både sneakers og taske med også. Et lille pro-tip er en vifte i tasken – og så naturligvis masser af solcreme, vand og skygge. Ses vi dernede?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Hair