25.05.18

Shade

fashionpolish_prettyplease_toteme_hm_madsnorgaard_mango_lespecs_1

Den Der Lever Stille Leonora Christina Skov TOP H&M SHORTS Mads Nørgaard SUNNIES Le Specs* SCARF Toteme SANDALS Mango

I sidste uge var jeg forbi Politikens hus for at være med i Politiks Poptillæg sammen med Lucia Odoom og min gamle kollega og gode ven Moussa Mchangama. Vi talte om sommermode, instagramtendenser og natur i modebilledet. I kan høre det HER.

I podcasten sagde Lucia hun synes alle klædte sig som hendes gamle dansklærer Tine den her sommer, og da jeg sad og lavede den her collage kunne jeg se hun havde fat i den rigtige ende. I destro mindre kunne jeg tænke mig at iføre mig det hele og pakke en taske med bøger, tæpper og vandmelon og tage på stranden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25.05.18