20.05.18

Summer Style

fashionpolish_summer_5

Efter DETTE indlæg har jeg tænkt virkelig meget over sommertøj. Jeg blev ret overrasket over de kommentarer indlægget fik. Jeg er virkelig slem til at tale grimt til mit spejlbillede. Det er både rart og skræmmende at vide I gør præcis det samme. Det er også virkelig tosset at vi går rundt og får hedeslag om sommeren fordi vi ikke vil vise ben eller arme, eller begge dele.

Jeg brugte derfor en aften på at kigge virkelig mange billeder igennem for at finde mine yndlingssommersæt. Der er et tydeligt tema med lårkort forneden og oversize for oven. Det er mit held at mine ben er nogenlunde slanke og lange modsat min overkrop som er blød som smør. Andre har det måske omvendt. Synes for eksempel det er så smart med tynde herrebukser, sandaler og en hvid T-shirt. Del gerne tips og respons i kommentarfeltet. Nå ja, og badetøj er en helt anden sag. Den må vi komme til senere!

fashionpolish_summer_1

SHIRT Weekday* SKIRT Mango

En nederdel med noget krimskrams, eller slå-om funktion gør det rarere at sætte en skjorte ned i synes jeg. Den her fra Mango er et godt bud. Jeg kan godt lide underdel med lidt tyngde og materialer som denim, brokade eller nylon. Så bliver det ikke så slasket og så strammer det lidt mere ind.

fashionpolish_summer_2

DRESS Vero Moda* FLIP FLOPS Havainas

Det var altså lidt en øjenåbner for mig at prøve “bloggerkjolen” som Frede og jeg døbte dem sidste år. Men slå-om-kjole med flæsedetaljer klæder nærmest alle kropstyper, fordi de der flæser lige dækker lidt for en delle. Jeg endte med at købe fire forskellige sidste år og den her fra Vero Moda skal nok blive et hit igen. Pro tip: købt lidt for stor så den ikke sidder for stramt under armene, så kan du også have den på til dansefest uden svedpletter.

fashionpolish_summer_3

SHIRT Toteme* SHORTS Prada*

Det her er nok mit mest Sidsel-agtige sæt. En løs skjorte, helt korte shorts og sneakers. Drømme-shortsene er disse fra Prada. Hold op hvor er de smarte. Prøvede lidt forskellige nylonshorts i en genbrug i Stockholm, og hvis man ikke er lige så Prada-logo-fikseret som mig er det næsten ligeså smart.

fashionpolish_summer_4

T-SHIRT Norse Projects SKIRT Mads Nørgaard SUNNIES Asos

Det her er faktisk lidt en snyder, for jeg bryder mig meget lidt om at gå med T-shirt. Synes mine deller sætter sig ind i stoffet og bliver underligt bevist om min mave modsat en skjorte eller andet stivere stof. Men i Sydfrankrig sidste år var det så varmt at mine komplekser blev skubbet til lidt til side. T-shirten jeg linker til fra Norse er lidt stivere i stoffet end en almindelig T-shirt og har længere ærmer. Kan godt lide det elegante sammen med nederdelen fra Mads Nørgaard – og klipklappere.

9 kommentarer

 • Nina

  Er så enig – elsker det her indlæg og især den prikkede kjole! Efter at have overvejet den hele sidste sommer har jeg nu indset, at jeg må eje den, ha ha. Men er den meget kort? Er 176 cm høj og for gammel til de helt korte kjoler, synes jeg …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nina
   Den er lidt til den korte side synes jeg 🙂 Jeg er 174 (på en høj dag)
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min garderobe egner sig 110% bedst til tidlig forår, efterår og vinter aka. sæsoner hvor jeg kan få lov til at bære mine elskede striktrøjer 😀 Virkelig rart, at få lidt inspiration til en enkel, men fin, sommergarderobe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronika

  Rart at vide at byens bedst klædte blogger også lider af sommertøjkrise. Tak for vigtigt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åhh tak for opfølgning om sommertøj, hvor har jeg tænkt meget over det siden du skrev om det.
  Og som du Cecilie skriver står jeg på samme måde og kigger med tomt blik ind i skabet og syntes pludselig at intet klæder min krop.
  jeg bliver trist af det og rigtig ked af mig selv, at jeg kan tænke så strengt om mig selv og straffe mig selv ved at tage bukser og skjorte på i 28 grader. (Det ville jeg aldrig byde andre, så hvorfor byder jeg mig selv det?).

  Nå anyway så har jeg rykket mit mindset en lille smule ved at køre cykelshorts og oversize skjorte eller tee. Det kan anbefales og ser smart ud!
  Jeg syntes det er et skønt indlæg med massere af inspiration, som jeg vil skrive mig bag øret når jeg står og kigger med tomt blik og ondt i maven, ind i skabet.

  Sidsel er vild med dig i tee!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ps. Synes forresten det er så flot til dig med lårkort Sidsel! og er faktisk ikke engang jaloux, da jeg virkelig bare synes de fleste kroppe er super flotte og det altid er skønt at se nogen, som er gode til at klæde sig selv og deres krop på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er så enig med min navnesøster her i kommentarfeltet – omkring nederdele og kjoler, som kun bliver brugt med strømpebukser.
  Jeg er dog blevet ret meget mere ligeglad med alderen – så på den måde er der godt nyt!
  Elsker indlæg som dette og især det nederste og slåom kjolen er jeg så klar til at prøve af.
  Lårkort bliver nok ikke lige mig (i hvert fald ikke uden strømpebukser;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får også mega tøjkrise, når temperaturen rammer 20+ og jeg bliver lige irriteret på mig selv hver gang jeg måbende står og glor ind i skabet. For det er fyldt med fine t-shirts, nederdele osv. som jeg lige pludselig synes jeg er for “stor” til at tage på når ikke jeg kan have strømpebukser eller en langærmet på udeover. Dumt dumt dumt! Det arbejdes der videre med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20.05.18