5 Things to do during 3DaysofDesign  

Summer Feels

fashionpolish_prettyplease_balenciaga_madsnorgaard_prada_mango_pieces

SUNNIES Mango SANDALS Mads Nørgard SHIRT Balenciaga* BIKE SHORTS Pieces BUCKET HAT Prada*

Dem der følger med fast herinde ved at jeg ikke bryder mig om sommertøj. Faktisk bliver jeg utilpas jo varmere det bliver. Jeg kan gode lide lag, lange ærmer, og jakker. Synes meget ofte at sommertøj er lavet til mindre størrelser end jeg kan passe og jeg ender ofte med at få det alt alt for varmt fordi jeg klæder mig som om det var efterår. Jeg bruger størrelse 40/42 i langt de fleste mærker og mens jeg er heldig at have lange og ret slanke ben har jeg en blød mave – en såkaldt muffintop. Derfor er jeg besat af løse skjorter så snart det bliver varmt i vejret. Efter at have gemt lidt for mange billleder af Lady Di i cykelshorts har jeg besluttet at forsøge mig med et par. Noget ala ovenstående. Med en løs skjorte og sandaler. får I også tøjkrise når det bliver over 20 grader?

9 kommentarer

 • Jeanette

  Jeg er så enig! Jeg hader mine ben og får det på samme tid alt for varmt i lange bukser. Og når man også lidt hader blomsterprint er det virkelig svært denne sæson…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  JAAA!!!
  Jeg er så utilpas i sommertøj og det er sjovt for er egentlig ret flot i badetøj – det er bare som om sommertøj får det VÆRSTE frem ved min krop. Har brede hofter og ben, men en slank overkrop.
  Ligesom ovenfor, så kører jeg også løse herrebukser og sandaler, samt en T-shirt.
  Det er så rart at hører en blogger sige dette højt, da alle andre virker til at være overstadige over alle sommerkjolerne, som bare gør mig stor – synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg var vist nogenlunde samme facon som dig, Sidsel, og faktisk også samme problem. Lige så meget som jeg elsker sommer, lige så svært kan det være at finde tøj, som er komfortabelt i varmen.
  Hvis du ikke absolut til have noget kort på, fx shorts, kan jeg varmt anbefale løse bukser i let viskose eller silke, som køler ret lækkert. Desuden synes jeg efterhånden, at jeg er for gammel til de klassiske stropstoppe, så jeg bruger ofte brede, lidt korte t-shirt med stor udskæring. Acne Studios laver en del florlette, boxy t-shirts, som jeg har købt i årenes løb. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sjovt, jeg har det allerværst i T-shirts. Er alt for bevidst om hvordan de sidder og vil helst have noget der er helt tæt i halsen 🙂 Til gengæld går jeg gerne i lårkort. Viser nok meget godt hvor meget det er hovedet den er gal med og ikke kroppen. KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åhh for katten, jeg har det på præcis samme måde!! Jeg føler mig SÅ utilpas i sommertøj, mine lår, mine ben, mine arme.. Ohh dear! Jeg elsker tilgengæld alt hvad der har med efterårstøj at gøre. Men sommertøj.. Jeg kan ikke finde noget at føle mig tilpas i, det er skrækkeligt. Tilgengæld elsker jeg klipklapper og sandaler.. Så en tynd, løs buks med fine sandaler er vejen frem for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæmpe klipklap fan! Lad os lave en klub hvor vi elsker os selv lidt mere – også i sommertøj!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Hvor er det befriende at læse, at man ikke er alene! Jeg er virkelig ikke god til sommertøj… Synes det er så svært at finde noget, der klæder mig! Jeg er ikke særlig høj og har samtidig former, så alt bliver for langt til mig, hvis jeg skal have det i str jeg kan passe!! Så tøjkriserne er på det højeste pt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Things to do during 3DaysofDesign