09.05.18

Guide: Podcasts

fashionpolish_smartthepodcast_fredesblog_episode0_1

Jeg hører virkelig mange podcasts for tiden. Jeg hører dem når jeg cykler, når jeg løber, når jeg kører i tog og når jeg handler ind. Udover vores SMART the podcast, som jeg håber I allerede kender, tænkte jeg at anbefale nogle af mine favoritter for tiden.

Den Nye Stil – Historien om dansk rap
DJ og radiovært Pelle Peter Jensen er vært på denne historiske P3 podcast som fortæller historien om dansk rap fra 80’erne og Rockers By Choice til idag. Jeg har indtil nu kun hørt to afsnit men er helt grebet og så spiller de alt mulig nice musik mellem interviews og nørde-fortællinger. Som en lille bonus kan jeg anbefale nogle af P7 Mixs Maraton hvor de bruger syv timer på at gå helt i dybden med en genre eller kunstner. Jeg synes især dem om Max Martin og Abba var virkelig gode – og så er der surpise guest stars  i den om Rihanna 🙂

Meget mere Matador
Jeg bliver ofte drillet med at være en gammel dame indeni. Jeg kan godt lide husmandskost, hobby-sysler, tidlige sengetider og tørkager. Jeg kan også virkelig godt lide Matador (og Dirch Passer-film, men det er en anden historie) og efter serien er blevet restaureret har jeg set den igen. Podcasten Meget Mere Matador er virkelig nørdet og kaffeklubsagtigt. Hvert afsnit gennemgår et enkelt afsnit  med et lille panel af Matador-entusiaster. Lidt skuffet over de ikke har inviteret mig med endnu!

The High Low
Jeg har et kæmpe soft spot for alle der taler britisk (der har vi den gamle dame igen). Pandora Sykes er ikke kun britisk, hun er også rigtig smart og skriver blandt andet om mode for diverse engleske aviser og Manrepeller. Sammen med veninden Dolly gennemgår de ugen højdepunkter på godt og ondt. Nogle gange i et tempo der giver mit rustne sprogøre kamp til stregen. De er nogle skrappe, men seje damer.

21 Roser
Ville ønske Third Ears podcasts aldrig stoppede. Jeg elsker deres True Crime historier i mange afsnit. De fleste har nok hørt Kvinden Med Den Tunge Kuffert fra sidste sommer, men nu er de lige kommet med en ny kriminalhistorie; 21 Roser som handler om en narkosag i sluthalvfemserne. De fungerer nærmest som lydbog og virkelig gode at høre på stranden eller på en lang togtur.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09.05.18