30.04.18

10 Things to do in May

fashionpolish_thingstodoinmay

Kom maj du søde milde! Selvom maj faktisk er en af de travleste måneder på mit arbejde hos Mads Nørgaard er den stadig dejlig for der er helligdage, sommerdage og god ting på programmet. Jeg har samlet 10 ting jeg skal lave den næste måned.

Til majfestival i Nørgaard hvor der er sample sale i butikkerne på Strøget og Tullinsgade den her weekend. Læs mere HER.

Holde LoppeLadies med en masse søde damer. Allerede nu på søndag har vi samlet til bunke og sælger ud af garderoben hos Madklubben Østerbro. Søndag den 6. maj kl 10-14 på Madklubben Østerbro. KOM!

Endelig besøge Pizzaria 54 som har samme bagmænd som Spaghetteria. Jeg har en date med min kollega Anna på lørdag inden vi skal i Tivoli og se Mads Nørgaard fyrværkerishow. Sidstnævnte kan du læse mere om HER.

Kigge på pæne boligting hos Moodings som endda har 25% på alt den 2. maj kl 18 til søndag den 6. maj kl. 23.59. Drømmer lidt om DET her natbord, DENNE stol og DENNE vase. Rabatten gælder ved brug af koden BIRTHDAY25.

Blive bedre til morgentræning. Der er håndværkere i mit køkken og badeværelse hele maj. Pisse irriterende, men måske en oplagt mulighed for at træne fra morgenstunden og tage bad i Powerhouse eller måske i Frederiksberg Svømmehal rundt om hjørnet.

Til Stockholm på podcasttur med min yndlingsmakker Frede. Send endelig tips! Findes der mon et loppemarked i Stockholm? Og hvor skal vi spise kardemommeboller?

Nyde helligdage som byder på korte arbejdsuger og lange weekender. Måske en smut i sommerhus hvor mobilnettet er så dårligt at jeg ikke har nogen undskyldning for at læse bøger. Lige nu er jeg startet på Dræb Ikke En Sangfugl som jeg har læst for alt for mange år siden.

Spise middag på Pastis med Trine, Lilja og Frede. Det er en 30 års fødselsdagsgave til Lilja og jeg er sikker på det bliver en af majmåneds bedste aftener.

Nå 100.000 followers på Mads Nørgaards instagram-profil. Da jeg startede med PR for dem i 2013 havde de 6.000 følgere. Har lovet kage til kontoret når jeg runder 100.000 følgere uden brug af annoncering eller like-bots. Så husk lige at trykke follow HER.

Prøve at tage mig sammen til at få en piercing i mit højre øre. Er en kæmpe pivskid når det kommer til nåle, men synes godt nok disse piercinger fra Maria Black er flotte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30.04.18