Yeezy 500

Top Shelf

fashionpolish_beautyfavorites_1

I den nye lejlighed er der det mest praktiske badeværelsesskab med plads til alle mine favoritter. Min hud er virkelig træt og tør efter verdens længste vinter så jeg har udvidet min normalt meget simple skønhedsrutine med ekstra fugt og pleje.

Lige nu bruger jeg masser af serum og ansigtsspray. M2 Beautés  Facial Nano-spray lige efter badet, derefter Glossiers serum som jeg fik i deres goodiebag efter middag på Atelier September, så Mario Badescus ansigtscreme AHA & Ceramide Moisturizer. Lige inden jeg går ud af døren pifter jeg lidt af Mario Badescus Rose Water Face Mist i ansigtet og på halsen og lidt i håret. Den dufter af sommer.

Om aftenen sværger jeg som altid til Biodermas ansigtsrens og bruger Mutis anti-age (velkommen til 30’erne) øjencreme inden jeg går i seng.

Nu hvor det endelig er varmt nok til bare ben bruger jeg Karmamejus Ionic Body Brush som sætter gang i blodcirkulationen og fjerner gammel hud. Bagefter mikser jeg kropsolie, min favorit er fra & Other Stories fordi den dufter af skyllemiddel, med et par dråber af Rudolph Cares A Hint Of Summer som giver naturlig glød og farve til vintertrætte ben.

Min yndlingsduft er Bon Points parfume som jeg har brugt i seks år uden pause. Den dufter af liljekonvaller og forår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yeezy 500