19.04.18

Yeezy 500

fashionpolish_yeezy500

Har I hørt det seneste afsnit af SMART The Podcast? Der taler vi lidt om de nye Yeezy 500 og ikke mindst om min håbløse jagt på et par. Som jeg skrev HER meldte jeg mig til alverdens raffles for at få fingre i et par. Vandt faktisk fire af dem! Endte med at få to par hjem. Begge for små.

Derefter startede den store jagt på Trendsales, Instagram og Facebook for at finde nogle der ville bytte og igår eftermiddags gav det pote. Til jer der har spurgt er det andet par solgt til sød instagramfølger. Nu skal de bare imprægneres godt og grundigt før de kommer i brug.

Finally got my hands on the new Yeezy 500 after what seemed like an endless search for the right size. Can’t wait to wear them!

3 kommentarer

 • Kamille

  Hvordan fitter de? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes de er meget små i størrelsen. Mine er en str 42 og jeg bruger normalt 40,5-41 i de fleste sneakers 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Sidsel! Det kunne være optur, hvis du på et tidspunkt ville lave en guide til at “jagte ting på nettet”. Især Instagram og FB er jeg ret nysgerrig på. Har nemlig selv en liste med ting jeg har søgt længe, desværre uden held… endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19.04.18