New Balance 990

SMART the podcast EP12

fashionpolish_smartthepodcast_episode12

Vores nyeste afsnit af SMART The Podcast handler om noget af det jeg elsker mest! Nemlig loppemarkeder. Det bedste ved forår er nemlig at loppesæsonen starter og jeg vil helst besøge et om ugen. Indtil nu er det lykkedes! Vi guider til gode fund, præsenterer sarong-testen, fortæller om vores bedste fund og guider til nogle af de ting du skal holde ekstra meget øje med på loppemarkeder den her sommer.

Derudover har vi vores faste Feed News, skønhedsnyt og Tech support. Du kan lytte til det hele her.

Sheet Notes:

Jeg har naturligvis Yeezy på hjernen, mere specifikt de nye Yeezy 500. P.s fik endelig mine sko med posten og de er for små (grædesmiley) så hvis nogen har et par i 42 som de vil bytte er jeg klar!

Frede tripper over @Pandorasykes og hendes pæne korte page. Tør hun kaste sig ud i det når hun er færdig med TV optagelser?

Loppefund:
Kig efter specifikke mærker fx Prada og Fendi og måske Dior.

Løbesko – 90’er stilen er tilbage og du kan være heldig (som mig) at finde nogle seje løbesko fra fx Asics og New Balance. 

Knitrende løbebukser – generelt sportswear der passer til trends (husk at vask det rigtig grundigt).

Hurtige solbriller.

Generelt Royal Copenhagen

Aluminia Confetti fra Kähler

Vaser – pindsvine er en ting lige nu, små lyngbyvaser og pindsvinekander.

Kurvemøbler og blomstrede hynder og tæpper.

Murano – de bliver lavet både i italien og i kina…indrømmet, vi kan ikke se forskel.

Ditmar Urbach – isbjørn og pingvin

Farvede glas

Loppemarked fra sofaen med DBA app’en som jeg har optur over for tiden (især også pga deres forsendelsessystem. Og så kan du finde dyrere og mere sjældne ting på Lauritz.com, men vær opmærksom på salær oven i prisen.

Vores favoritter lige nu er Loppemarked i Holte, Gentofte, Frederiksberg, Israels Plads loppemarked og Ingerslev i Aarhus. Derudover er der to gange om året Det store loppemarked i Forum og hvis du er til masser af tøj anbefaler vi selvfølgelig Loppeladies. Vi er snart klar med ny dato!

Denne uges beautyfavoritter er ansigtsrulle i jade eller rosequartz og arganolie til tørre hårspidser.

Tech support:

Frede: DSB appen hahahaha

Sidsel: @lilmaquela – det er virkelig spøjst og the tribe agtigt. Men virtual reality profil med knap 1 mil følgere som nu er blevet forsøgt hacket af @bermudaisbae. Det er fagre nye verden, men ret skægt at følge med i. I kan også læse om profilerne HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Balance 990