Summer Time?

New Balance 990

990fashionpolish_newbalance990_1

Hvis man er fast følger herinde ved I at jeg har en kæmpe soft spot for New Balance 990. Faktisk har jeg lige nu syv par. Senest tilføjelse er de klassiske lysegrå. Jeg har to par magen til, men de er efterhånden slidte og som så mange andre ting i min garderobe køber jeg ofte de samme ting som en slags uniform.

Den allerførste version af New Balance 990 blev lanceret i 1982. Dengang så den noget anderledes ud, siden er den kommet i fire generationer. Derfor numrene  V2, V3 og V4. New Balance 990 blev blandt andet populær fordi Apple-grundlæggeren Steve Jobs sportede modellen stor stil. Hans uniform bestående af blå jeans, 990’ere og en sort rullekrave blev synonym med Norm Core tendensen og starten på Dad-shoe trenden.

Min favorit er New Balance 990 V3 – den er desværre nærmest umulig at få længere da de nu producerer V4. Jeg har været heldig at finde nogle 990V3 i New York og Japan. 990V4 har en lidt anderledes sål, men ellers er de stort set magen til. Du kan nemt se forskel på mærket på ‘tungen’ – V3 har rød skrift mod v4 der har et flag. Den nye model fåes også i læder og nubuck (glat ruskind), men jeg holder mig til den klassiske mesh/ruskindsversion.

Grunden til det her lange indlæg er at Rezet har netop fået de grå sneakers i pigestørrelser (helt op til 41 til store fødder som mig) og du kan shoppe dem HER (reklamelink)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Time?