13.04.18

Glossier x Danmark

img_9446

I fredags var jeg inviteret til middag med Glossier på Atelier September. Udover det var virkelig hyggeligt med god naturvin og mad var anledningen også at de endelig kan afsløre at Glossier kommer til Danmark!

Skønhedsmærket bliver tilgængeligt online i Danmark til sommer – præcis launch dato ville de ikke ud med. Jeg har mødtes med grundlægger Emily Weiss flere gange, både i København (som hun elsker) og i New York i deres imponerende showroom. Hun er virkelig en sej forretningskvinde.

Jeg glæder mig helt vildt til at jeg endelig kan få nogle af mine skønhedsfavoritter herhjemme, selvom en opbrugt concealer ellers har været en genial undskyldning for en tur til New York.

Last Friday the amazing Glossier team was hosting an intimate dinner in Copenhagen. Other than being the perfect hostes they also revieled that Glossier will finally be available in Copenhagen this summer. Can’t wait! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13.04.18