Yeezy 500

Eames LCW

fashionpolishhome_1

Min kæreste og jeg besluttede i forbindelse med flytning ikke at købe for mange nye dyre møbler før vi var faldet lidt til i den nye lejlighed. Den regel holdt lige præcis to dage. Så fandt jeg nemlig den røde Eames stol på DBA og vi tog en virkelig hurtig beslutning om at købe den. Faktisk hentede vi den på Nørrebro et par timer efter. Elsker farven og så sidder man helt forrygende i den. Den kan findes i spritny version hos blandt andet Paustian.

Jeg køber virkelig meget brugt, især når det kommer til indretning – er det et emne I synes jeg skal skrive mere om?

My boyfriend and agreed not to make any big or expensive purchases for our new home before we have settled down a bit. That lasted excactly two days. I spotted the Eames LCW chair on DBA and bought it two hours later. It’s the perfect colour and soooo comfortable.

7 kommentarer

 • Kerstin

  Må jeg spørge, hvor meget I gav for den? Synes det er svært at gennemskue hvor meget det skal koste, når det er brugt.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Ja meget gerne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Meget gerne! Er selv gået i gang med den helt store omrokkering/-møblering i min lejlighed, da jeg har set i øjnene, at jeg nok er nødsaget til at forblive i min 2-værelses i noget tid endnu. Så boliginspiration vil være dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Også ja tak til genbrugsinteriør herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jaaaa! Meget gerne mere fra dit hjem. Er vild med din måde at indrette med farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Meget gerne. 🙂 Synes selv det kan være svært at finde rundt i hvad der er ægte, en god pris og hvordan man sikrer sig at det ikke er for brugt det man køber.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yeezy 500