09.04.18

Yeezy 500

fashionpolish_prettyplease_madsnorgaard_yeezy500_weekday_norse

KNIT Andersen-Andersen PANTS Mads Nørgaard SNEAKERS Adidas Yeezy 500 Blush SUNNIES Weekday*

Frede driller mig ofte med at jeg er en virkelig slow starter når det kommer til sneakers. Hun er jo altid på forkant med nye releases gennem hendes arbejde i Rezet og jeg sender hende tit en besked om nogle modeller jeg gerne vil have et par uger efter deres release – så er de naturligvis udsolgt. Nu har vi aftalt hun skal huske at vise mig de nyeste hypesko i god tid. Især Yeezy-bølgen har jeg været temmelig lang tid om at hoppe på. Mest fordi jeg synes det er så dyrt, og så bliver de jo udsolgt med det samme så jeg kan ikke nå at være med. Indtil jeg fik fat i DEM her. Nu gad jeg godt at jeg havde samme model i flere farver.

Men for en gangs skyld har jeg været temmelig besat af Yeezy 500 fra jeg så den på Kim Kardashians instagram for første gang. Jeg har skrevet mig op til syv raffles og krydser nu hele kroppen for at jeg kan iføre mig hele det viste sæt i næste uge.

Du kan skrive dig op til raffles hos blandt andre Wood Wood, Norse Store, End Clothing og Naked.

Ever since I asaw the new Yeezy 500 on Kim Kardashian on Instagram I have been some way obsessed. Now I have enteren seven raffles for a chance to buy. Would love to wear everything showed above next week – fingers crossed!

3 kommentarer

 • Cathrine

  Hej Sidsel
  Rimelig off topic, men jeg mindes, at du var i villefrance sur mer sidste sommer – kan du anbefale den feriedestination? kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ved du om det er herre eller dame US der sælges!? 😱 ka få lidt betydning når man bruger 6 i dame og 5 i herre 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nej det ved jeg ikke! Tror jeg har tænkt det var en herrestørrelse. Kryds!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09.04.18