27.03.18

Home

fashionpolishhome_1

Jeg har brugt hele min påske på flytning og udpakning. 2. Påskedag blev der tid til en frokostaftale i solen, men ellers har jeg mest knoklet. Nu har vi 8 flyttekasser ud af 45 tilbage og, udover manglende strøm hist og pist og nogle gulvlister, noget der ligner et hjem. Sjovt som ens møbler kan se så anderledes ud i nye omgivelser.

After spending all waking hours of my easter break unpacking this now feels like home. 

2 kommentarer

 • Anna

  Hej Sidsel, Jeres lejlighed er blevet rigtig flot. Jeg er selv lige i gang med renoveringsprojekt, og overvejer at male mine gulve hvide. Må jeg spørge hvad I har malet med, og hvordan det er at holde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna

   Det er med almindelig gulvmaling – men de var allerede malede da vi flyttede ind så de havde en base. Vi malede dem lysegrå da de godt kan komme til at se lidt gule ud med tiden hvis man vælger en helt hvid. Indtil nu holder det godt 🙂

   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27.03.18