Go to Bed

Bye old home

fashionpolish_home_norrebro

I aften er min sidste i min lejlighed på Nørrebro. For fem år siden flyttede jeg ind på de 56 kvm på Fredensborggade. Efter at have boet fem forskellige steder i København på fem år, købte jeg min helt egen andel. Kæmpe voksenskridt, og virkelig drømmeagtigt. Den perfekte lille lejlighed med altan, varme i badeværelsesgulvet, knirkende gulvbrædder, sollys der legede på stuvæggende og stuk med katsanjeblomster. Efter to år flyttede min kæreste ind og nu har vi købt en lejlighed sammen. En ejerlejlighed på Frederiksberg. Kæmpe voksenskridt og endnu mere drømmeagtigt. Jeg glæder mig helt vildt til at indrette på ny, men lige i aften siger jeg farvel til Nørrebro og min første helt ægte lejlighed.

Last night in my old apartment at Nørrebro in Copenhagen. My first serious home with more than one room and no room mates or due date. feeling a bit sentimental about it, but I’m so excited for our new place. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go to Bed