Go to Bed

Bye old home

fashionpolish_home_norrebro

I aften er min sidste i min lejlighed på Nørrebro. For fem år siden flyttede jeg ind på de 56 kvm på Fredensborggade. Efter at have boet fem forskellige steder i København på fem år, købte jeg min helt egen andel. Kæmpe voksenskridt, og virkelig drømmeagtigt. Den perfekte lille lejlighed med altan, varme i badeværelsesgulvet, knirkende gulvbrædder, sollys der legede på stuvæggende og stuk med katsanjeblomster. Efter to år flyttede min kæreste ind og nu har vi købt en lejlighed sammen. En ejerlejlighed på Frederiksberg. Kæmpe voksenskridt og endnu mere drømmeagtigt. Jeg glæder mig helt vildt til at indrette på ny, men lige i aften siger jeg farvel til Nørrebro og min første helt ægte lejlighed.

Last night in my old apartment at Nørrebro in Copenhagen. My first serious home with more than one room and no room mates or due date. feeling a bit sentimental about it, but I’m so excited for our new place. 

3 kommentarer

 • Esra

  hej sidsel. jeg har selv lige købt min første ægte/voksne lejlighed på nørrebro og er helt spændt! 🙂 har i selv malet jeres gulve hvidt eller? god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med lejligheden!
   Gulvene var faktisk hvidmalede da jeg flyttede ind. Vi har også hvidmalede gulve i den nye lejlighed – det ordnede en maler med Jotun-maling.
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Hvor er den gule stol fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go to Bed