20.03.18

Go to Bed

fashionpolishhome_bedlinen_tekla_broste_ellos_1

BEIGE Ellos OFF WHITE Aiayu LIGHT BLUE Tekla WHITE/BLUE Hay

Noget af det første vi har købt til den nye lejlighed er en ny seng. Vi har malet den ene væg i soveværelset i en kold lyseblå, købt DENNE seng på tilbud i Ikea og så skal sengen fyldes med lyst sengetøj i blå, beige og rosa toner.

One of the first thing we bought for our new home was a brand new bed. One of the walls in the bedroom is now a cold light blue and with THIS bed and light linen I can’t wait to go to bed.

3 kommentarer

 • Frederikke

  Hej Sidsel
  Linket til sengen virker ikke.. Kan du fortælle, hvad modellen hedder? Og gerne farvekode på malingen, vi står med samme ide i vores soveværelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Sidsel
  For første vil jeg gerne sige tak for al den inspiration jeg har fået af dig både gennem din skønne blog, din æstetiske Instagram og dit og Frederikkes smarte podcast! Jeg har gået lidt med tanken om at købe en ny seng og jeg er gået hen og blevet smask forelsket i jeres nykøbte seng siden jeg så dit dejlige indlæg her😍 Så tak for endnu et super indlæg, for jeg tror måske snart jeg får anskaffet mig en ny seng og tillykke med jeres lejelighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20.03.18