90210

09.03.18

fashionpolish_weekday_madsnorgaard_1

COAT Weekday KNIT Mads Nørgaard JEANS Weekday BOOTS Vintage

Tilbage i vintertøj efter bare ben og tynde skjorter i Marrakech. Jeg har godt nok glædet mig til at træde ind i denne uge. På torsdag overtager min kæreste og jeg nøglerne til vores nye lejlighed. Efter knap fem år på Nørrebro flytter vi til Frederiksberg i den mest perfekte lejlighed. Købet er gået virkelig stærkt, og faktisk har jeg kun været i den nye lejlighed i 20 minutter før vi skrev under. Måske det kræver sit eget indlæg. I hvertfald bruger jeg næsten alt min tid på DBA, Lauritz og Pinterest for at finde inspiration og nye ting til vores nye hjem.

Der er en del der har opsnappet at jeg skal flytte og derfor også flere der spørger til min andelslejlighed – den er desværre solgt.

Back in heavy clothing after sunny days in Marrakech. This week is super exciting as I get the keys to our new home. After almost five years at Nørrebro we are moving. Spending as much time as possible browsing for new furnitures. Get ready for a lot on interior post the next weeks. 

2 kommentarer

  • Martina

    Ahh exciting! Can’t wait for more interior posts 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg købte også andelslejlighed i december, men er stadig ikke kommet mig over det Lauritz/DBA flip jeg fik dér. Jeg kan anbefale at bruge http://www.auktionstipset.se/ som inspiration – de finder nice ting på Lauritz og andre auktionssider på nettet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90210