01.03.18

90210

fashionpolish_viafree

Reklame for Viafree

Jeg har vist skrevet flere gange herinde om hvor meget jeg elsker at se TV-serier. Faktisk genser jeg ofte serier som en slags lydbog når jeg arbejder med blog om aftenen. En af de serier jeg har set flest gange i hele verden er Beverly Hills 90210. Til de yngre læsere er det forgængeren for alle ungdomsserier med udgangspunkt i en amerikansk High School og den første serie der tog tunge emner som spiseforstyrrelser, aborter, stofmisbrug, dårlige forældre og alkohol op i øjenhøjde med det unge publikum. Første afsnit kom på skærmen i USA i 1990. Der var jeg kun tre år gammel, men den blev genudsendt igen og igen først som en del af ‘Serie Søndag’ sammen med ‘Party of Five’ og senere som eftermiddagsunderholdning. Inden jeg lærte engelsk oversatte min mor når vi så det sammen om søndagen og jeg husker tydeligt hvordan jeg som 13 årig den 11. september 2001 sad og ventede på dagens afsnit af Beverly Hills da der i stedet var Breaking News om et fly der var fløjet ind i en bygning i USA.

Med andre ord har Beverly Hills fulgt mig gennem hele min barndom og ungdomsliv. Har haft en Beverly Hills-klub i gymnasiet hvor vi blandt andet quizzede hinanden i de mest nørdede spørgsmål såsom Hvad hed katten Dylan og Toni fandt foran deres dør? Hvem opdagede Ginas spiseforstyrrelse? Hvad bestiller Brenda og Donna ved en fejl på restauranten i Paris og Hvilken digter sammenligner Dylan sig med? og har endda købt et stort stykke Dylan McKay-stof på Ebay som jeg stadig har liggende efter 15 år.

Derfor blev jeg også mere end almindelig begejstret da jeg fik en mail om at du nu kan se Beverly Hils 90210 på Viafree. Streamingtjenesten er gratis, dog afbrudt af et par reklamer. Jeg har haft en fest over at gense episoderne som jeg egentlig troede jeg kunne udenad. Ret imponeret over deres 90’er garderobe som passer virkelig godt ind i modebilledet idag inklusiv cykelshorts ala Kardashian, scrunchies, stropkjoler og blomstrede nederdele og så er Dylan McKay lige så dreamy i 2018 som han var i 90’erne. Du kan gense (eller se for første gang hvis du er så heldig) hele serien hos Viafree HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.03.18