Cris & Guldmann x Mads Nørgaard

25.02.18

fashionpolish_marni_arket_fwss_marrakech

SHIRT Arket SHORTS Vintage SANDALS Marni EARRINGS Céline SUNNIES FWW

Et hurtigt søndagshej fra Marrakech. Jeg ankom lørdag formiddag med min kæreste til den skønneste Riad. Skal nok lave et indlæg med tips senere. Ferien blev bestilt i starten af december, men vi har faktisk haft så travlt med arbejde og lejlighedskøb (det skal jeg nok også komme ind på i et seperat indlæg), at vi nær havde glemt vi skulle afsted.

Heldigvis havde vi booket overnatninger lige før jul, og med gode tips fra venner og blogland tog vi afsted uden de store planer. Indtil nu er her virkelig dejligt. Vejret er med os og vi har tusset rundt i souken som er det indre marked i byen, kigget på paladshaver, drukket marrokansk the og læst bøger på vores egen lille private tagterrasse.

De næste par dage skal bruges i samme stil, inklusiv et besøg hos Yves Saint Laurents have og museum i byen og så tager vi op i Atlasbjergene midt på ugen.

Del endelig tips, især til gode madsteder!

4 kommentarer

 • Anna

  Et lille tip – det er lidt respektløst overfor lokalbefolkningen at gå i shorts/korte nederdele, hvis man gerne vil respektere marokkanernes kultur skal man helst dække benene ned til knæene samt skuldrene. Gælder iøvrigt både for mænd og kvinder. Hvis man ikke vil fornærme nogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hvis I har tid til det kan jeg anbefale jer at besøge byen Essaouira – den er virkelig fin. Det er også sjovt og lækkert at besøge et hammam. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hejsa. Husk at du befinder dig i et muslimsk land, af respekt for lokalbefolkningen er det derfor en god ide at gå konservativt klædt (ikke tætsiddende tøj, som dækker skuldre og går ned under knæene). Nyd varmen og ferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Glæd jer til YSL-haven, den er fin! Vil også anbefale en ATV-guidet tur i ørkenen inklusiv frokost hos lokale, så sjovt og flot!
  Le Jardin, er en virkelig flot og gennemført restaurant! Klart et besøg værd! https://lejardinmarrakech.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cris & Guldmann x Mads Nørgaard