Bel Air is Back

Street Style #NYFW

skaermbillede-2018-02-16-kl-12-20-30

Det er sjovt som street style har forandret sig de sidste 10 år. jeg kan huske da jeg startede min allerførste blog for snart 9 år siden var et noget nyt og spændende med frontfigurer som Tommy Ton (hans blog Jak&Jil var min bibel), Scott Shuman (The Sartorialist) og Facehunter der stod foran shows til modeuge og fotograferede primært redaktører. Siden er det blevet en industri i sig selv, og jeg har da selv været heldig at blive foreviget et par gange.

Jeg har altid synes street style var noget af det mest inspirerende ved modeugedækning. Se tøjet fra catwalken i brug, stylet på kryds og tværs af mærker. Fundet nye profiler at følge på instagram, det var gennem Vogue Runways street style sektion at jeg lærte Veronika Heilbrunner at kende, der jeg blev virkelig bidt af sneakers gennem Julia Sarr-Jamois og forelskede mig i Jo Ellison.

De sidste par sæsoner har jeg været træt af street style. Begrebet Fashion Peacocking hvor folk er mere klædt ud end klædt på passer meget godt på street style tendenserne de sidste par sæsoner. Sammen med influencer marketing hvor bloggere og instagramstjerner skifter tøj mellem alle shows i kollektioner der er så nye at man ikke kan købe 6-12 måneder efter modeugen er overstået, blev street style pludselig lidt for utilgængeligt for mig.

Derfor blev jeg så glad da jeg så Vogue Runways street style billeder fra modeugen i New York. Det er ofte sjovest at se street style fra februar/marts modeugerne fordi de kolde temperaturer tvinger de fleste til at klæde sig lidt praktisk. Synes simpelthen der var så mange seje outfits. Håber stilen holder når modeugebussen fortsætter i London, Milano og Paris de næste uger.

Hvad med jer? Bruger i street style som inspiration? Hvem er jeres favoritter at følge?

skaermbillede-2018-02-16-kl-12-32-30

skaermbillede-2018-02-16-kl-12-35-39

skaermbillede-2018-02-16-kl-12-32-20

skaermbillede-2018-02-16-kl-12-37-53

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bel Air is Back