12.01.18

Bel Air is Back

fashionpolish_prettyplease_1

JEANS Mads Nørgaard HAIR CLIP & Copenhagen SUNNIES Le Specs* BLAZER & Other Stories* BAG Mads Nørgaard

Mads Nørgaards Bel Air taske er tilbage i webshop og butik for en kort periode og jeg har en fornemmelse af den har været ret populær herinde og på instagram. Den er faktisk også genial i størrelsen til ferier, festivaler eller lignende. I finder den HER. Er det bare min instagram eller er der også virkelig mange billeder af Lady Diana på jeres feed? Synes anyways at sættet her kunne være lidt Lady Di agtigt? Lyse jeans, tweed og en smalle solbriller. Ønsker mig det hele.

Could see Princess Diana in this look with tweed and light denim. Recently she is all over my instagram feed – is it just me? Actually made this post to tell you that the Bel Air bag by Mads Nørgaard is back in stock for a limited period. Find it HERE.

2 kommentarer

  • Stine

    Jeg købte tasken sidste forår og jeg ELSKER DEN! Den er både praktisk, smart og går til både hverdag og fest!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh dine collager ruinerer mig! 😛 Jeg er simpelthen nød til at have fat i den fine taske <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.01.18