08.02.18

Ozweego III

fashionpolish_ozweego_norgaard

Husker i afsnittet af SMART The Podcast om Fashion Sneakers? I kan høre det HER. En af de første high end sneakerssamarbejder som der blev populært hos sneakersentusiaster var Raf Simons x Adidas Originals. Modellen ‘Ozweego’ blev vist første gang i 2013 og var forgænger for den chunky sneakerstendens som blandt andre Balenciaga, Acne Studios og Yeezy Runner siden er hoppet med på.

Jeg har altid være mest til store, chunky sneakers – derfor jeg også elsker New Balance 990 – og har endelig fået mit første par Ozweegos fra Mads Nørgaard i Tullinsgade. Skal lige vænne mig til hvor brede de er, men det faktisk er kun oppefra og så er de helt perfekte til herrebukser.

Welcome my first pair of Ozweegos. The hyped collaboration between Raf Simons and Adidas Originals. Quite the pioneer of the chunky sneakers we see today from Balenciaga, Acne Studios and Yeezy. The shoes are from Mads Nørgaard’s store in Tullinsgade at Vesterbro.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

08.02.18