01.02.18

Easy Now

fashionpolish_prettyplease_prada_newbalance_bymalenebirger_madsnorgaard

KNIT By Malene Birger* SOCKS Mads Nørgaard PANTS Weekday* BAG Prada* SNEAKERS New Balance 990

Januar er slut og det er på mange måder først i februar året rigtig starter. Udsalget er pakket væk, fuld fokus på nye kollektioner, forårssæsonen sniger sig meget langsomt frem. Jeg har set både erantiser og vintergækker og så er det højsæson for tulipaner som er en af mine yndlingsblomster.

Jeg håber at mit nytårsforsæt om at købe endnu mere klassisk og brugbart holder stik og med et par solide udsalgsinvesteringer blandt andet DENNE* skjorte og et par Marni sandaler til 70% føler jeg mig godt på vej.

Næste investering er ovenstående strik fra Pernille Teisbæks kollektion for By Malene Birger og Net-a-porter* og så kan jeg vist ikke lade være med at købe de mørkeblå New Balance 990 hos Rezet. Sparer op til Prada-tasken* og så elsker jeg de stribede strømper fra Mads Nørgards nye kollektion.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.02.18