25.01.18

What Ever #46

fashionpolish_whatever_week_4_2

Nyt afsnit af SMART the Podcast HER og pænt rod på tur.

fashionpolish_whatever_week_4_1

Delte et outfit billede HER og var på fotoskydningen med en masse børn til Mads Nørgaards Kids kampagne.

fashionpolish_whatever_week_4_3

Har købt nyt farverigt guldtæppe der sammen med puder og tæpper får min stue til at ligne et cirkus. Og så har jeg været en del ude at spise for at kurere januar blues.

fashionpolish_whatever_week_4_4

Weekenden drog jeg på lille field trip til Charlottenlund hvor Olga Bonne holdt et lille “lagersalg” og jeg forelskede mig i disse smukke øreringe.

Jeg har endnu en gang samlet til bunke fra min kamerarulle. Har virkelig holdt igen med kaffebillederne i denne uges What ever. Der er ellers rigeligt at tage af! Hold da op hvor jeg affotograferer mange kaffekopper. Det er modeuge fra imorgen. Det havde jeg egentlig lidt glemt. Aner ikke hvad jeg skal have på eller hvad jeg skal. Det må lige blive fikset i aften!

Another camera roll update. If you knew how many coffee pictures I did NOT post in this you would be impressed. Wow, I capture alot of coffee. This week is Copenhagen Fashion Week – an event I almost forgot. Need to dedicate this evening to plan my wardrobe and my schedule. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25.01.18