23.01.18

SMART The Podcast EP10

fashionpolish_smart_podcast_episode10

Det kan godt være januar virker lang og kold, men synes både den er gået uendelig langsomt og virkelig hurtigt. Som om timerne er gået og jeg har glemt masser af små gøremål. Blandt andet har jeg glemt at dele vores seneste afsnit af SMART The Podcast. Et lille nytårsforsæt-afsnit som vi faktisk optog før jul.

Det handler meget om beautyrutiner (eller mangel på samme), et ønske om ikke at have for travlt, og masser af tips til at komme igennem vintermånederne.

Har I hørt det endnu? Lyden er desværre lidt tam, det lyder faktisk som om Frede sidder i Thailand på en sløv forbindelse, men vi synes afsnittet var så godt at vi deler det alligevel. Og lover at det næste bliver bedre. Har I nogle ideer til Sæson 2018? Hvad skal de næste afsnit handle om? Skriv endelig!

Shownotes:

Feed news: Vi elsker at følge Diet Prada som outer modebranchens faux pas.

Sidsel prøver hvert år at shoppe efter princippet ‘What Would Elin Do’ Køb klassisk og pænt og undgå impuls. Frede er lidt mere konkret og glæder sig til releasen af air max 98! der skal bruges med adidas knapbukser og måske denne  Saks Potts jakke?

Der skal ses masser af serier i 2018 og Sidsel skal igang med første sæson af både Handsmaids Tail og Big Little Lies så hun er klar til sæson 2. Og så skal hun gense Downton Abbey – men HVOR?! Den er forsvundet fra Netflix. Frede sig til 2 sæson af Big Little Lies, Ozark, Homeland, Handmaids Tale og Mindhunter… og Stranger Things.

Tech Support: iPhones Wallet funktion er genial til boardingpas! og så anbefaler Sidsel appen ‘Peak’ som tilbyder hjerneøvelser én om dagen. God at lave når dit hoved går sukkerkold på arbejde.

4 kommentarer

 • Ingrid

  Jeg stemmer i: Bryllupstema er en glimrende idé! Jeg har det lige som Katrine – føler mig klædt ud i fine kjoler, og som kommende brud er det temmelig udfordrende. Kan man have bukser på til sit eget bryllup? Er det smart? What would Frede og Sidsel do? Kh Ingrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  fedt det glæder jeg mig til at høre 🙂

  Jeg elsker jeres podcasts! Jeg har et ønske at I taler om hvad man kan have på som gæst til bryllup.. Jeg er feks. ikke kjolepige, men føler lidt at det er en skal ting.. Og reglerne om at have lang kjole på.. Jeg føler mig altid klædt ud, hvad kan man tillade sig, hvad gør man.. Har I evt. bud til sommerens bryllup til kjole/suits/ eller hvad man nu kan hoppe i 🙂 Det er ihvertfald et ønsket emne herfra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine – tak for input 🙂 Det kommer klart på listen – måske vi skal invitere Cath fra RockPaperDresses med hun ved alt om bryllupper <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Deljligt og god idé:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23.01.18