20.01.18

Céline Jewelry

img_8094

Jeg er ikke helt kommet mig over chokket om Hedi Slimane som ny designer for Celine. Han starter sin nye stilling i modehuset til februar så Celine som jeg elsker det synger på sidste vers. Jeg har en meget beskeden Celine-samling. En taske, en nederdel og to par øreringe. Det er øreringene det skal handle lidt om idag.

De chunky hoops fik jeg af min kæreste da jeg fyldte 30 i oktober. De er den perfekte størrelse og så synes jeg lukkemekanismen er virkelig flot og gør dem ekstra smukke. De to brombær-øreringe har været på lidt af en rejse hver især.

Den runde er også en gave fra min kæreste – den fik jeg sidste jul. Det vil sige, jeg fik en magen til. Jeg tabte den nemlig til modeuge i Paris. Jeg brugte en hel dag på at gennemgå min rute, uden held. Så sørgeligt og sket ikke til at bære, så jeg skyndte mig at finde den igen, svinge dankortet og købe en ny. Leger det aldrig er sket.

Det nye brombær fandt jeg på Ebay tilbage i november. Jeg har faktisk aldrig set den version før, men har længe ledt efter en makker til den anden ørering men haft svært ved at finde en enkel hoop i samme størrelse og guldnuance. Jeg fik den pruttet lidt ned i pris og sendt til min ven John i New York som var sød at transportere den med til København så jeg slap for en kæmpe toldregning. Elsker at de matcher men er forskellige i både form og størrelse.

Er ret tilfreds med min lille samling, men drømmer stadig om DISSE perledrømme og så bliver jeg aldrig trætte af de HER.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20.01.18