Shopping Guide: Home Wear

Guide: The Perfect day in Copenhagen

fashionpolish_cityguide_copenhagen_intro

Lørdag har jeg en af de der dage som efter nøje planlægning rundt om står rungende tom i min kalender. Kan I huske det afsnit af Sex & The City hvor Carrie har en Hot Date with her city? Det er vist i sæson 5 hvor jeg egentlig synes Carrie er skidehamrende irriterende (blev hun ikke det så snart hun klippede det pæne hår af?!), men konceptet er godt nok.

Så her kommer min personlige guide til: Den Perfekte Dag i København:

08.00
Hvis jeg er rigtig artig starter jeg med et morgenreformerhold hos Powerhouse (kommer primært an på indtagelse af vin dagen inden). Forhåbentlig har jeg overtalt Frede til at tage med. Jeg er udpræget A-menneske så jeg vågner altid tidligt og så er det faktisk rart at starte dagen med at blive strukket ekstra godt ud i reformermaskinen – det sker dog lidt for tit at jeg ender med at se serier i sengen til min kæreste vågner.

fashionpolish_cityguide_copenhagen_breakfast

10.00
Jeg elsker at spise morgenmad ude. På Nørrebro er favoritten lige nu cappuccino, mandelcroissant (den er så syndig og så god) og en avis hos Arrebo som ligger 5 minutter fra min lejlighed. Men på Den Perfekte Dag tager jeg ind til midtbyen og spiser en hurtig morgenmad hos Sonny der har verdens bedste Matcha Granola med æblekompot og som altid har filterkaffe på kanden.

fashionpolish_cityguide_copenhagen_shopping

11.00
Min perfekte dag indeholder shopping. Allerhelst inklusiv lidt udsalg, et lagersalg eller lidt genbrugskigning. Lige nu er der heldigvis masser af udsalg stadig og jeg tager en runde forbi Nørgaard Paa Strøget, Birger Christensen, Norse Store, Holly Golightly, Storm og Another Nué. Måske jeg også lige kigger i Hay og Beau Marché selvom jeg egentlig har dimsestop i min lejlighed indtil min kæreste og jeg finder noget større.

fashionpolish_cityguide_copenhagen_apollo

13.00
Apollo Bar hos Kunsthal Charlottenborg er lidt af et stamsted for den danske modebranche. De er netop begyndt at servere brunch i weekenden helt til kl 16 så du kan sagtens spise din frokost i deres smukke lokaler. Deres blåbærmad med ricottaost er virkelig god (og instagramvenlig) og så serverer de virkelig god kaffe og grøn the.

fashionpolish_cityguide_copenhagen_flowers

14.30
Efter frokost vender jeg snuden mod Nørrebro, på vejen cykler hjem køber jeg friske tulipaner eller nelliker. Skal det være ekstra fint bliver blomsterne købt hos Stalks & Roots i Torvehallerne som har de smukkeste eksotiske blomster man køber stykvis.

fashionpolish_cityguide_copenhagen_acnearchives

15.00
En god shoppingtur slutter i Elmegade og et besøg i  Acne Archives. Butikken hvor jeg kommer så tit at deres wifi automatisk logger på min telefon. Her har jeg gjort nogle af mine bedste køb (og største fejlkøb i lagesalgsrus).

fashionpolish_cityguide_copenhagen_beauty

16.00
Jeg bruger utrolig lidt tid på min skønhedsrutine i hverdagen, men i weekenden kan jeg godt lide at dulle rundt med høj musik på badeværelset. En ansigtsmaske, en ordentlig tur med min kropsbørste og god tid til at lægge neglelak. Jeg har delt mine skønhedsfavoritter HER.

fashionpolish_cityguide_copenhagen_dinner

19.00
Jeg elsker at spise ude, både fordi jeg er fuldkommen håbløs i et køkken, og fordi middage med venner nemt bliver til et par ekstra drinks og sene og sjove aftener. Lige for tiden er favoritterne de italienske perler Mangia og Spaghetteria på Vesterbro og så har jeg aldrig haft en dårlig aften på Pastis.

2 kommentarer

 • marianne

  Carrie er så irriterende i den sæson… (indsæt emoji, der ruller med øjnene)
  Men det lyder som en ret perfekt dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så hyggelig en guide – og meget bedre uden Carrie’s irriterende person 😉 Jeg elsker den serie, men hun ér altså for meget nogle gange.
  Bøfferne ser skønne ud.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping Guide: Home Wear