Shopping Guide: Sneakers on Sale

Shopping Guide: Home Wear

 

fashionpolish_home_filippak_stories_missoni

KNIT & Other Stories SOCKS Missoni PANTS Filippa K Soft HAIR CLIP Etsy*

Noget af det vi snakker om i bogen SMART er det at have en garderobe der består udelukkende af gode ting. Det gælder også dit hyggetøj. Så hvis du er syg, har tømmermænd eller bare holder sofadag kan du hente en kop kaffe eller gå i Netto en søndag morgen og stadig se smart ud – se bare HER. Jeg elsker at musse rundt yoga pants og holder sjældent søndag i andet. Mine favoritter er fra Filippa K Soft som ikke så shiny i stoffet som mange sportstights og ekstremt bløde. Brug de afslappede bukser med en boxy strik, kashmirstrømper eller mønstrede ala Missoni og et fint hårspænde.

One of the things we wrote in the book SMART  is building a wardrobe of only wearable pieces. This also includes your home wear. A pair of yoga pants (my favorites are by Filippa K Soft because they are super soft but not too sporty) mixed with a boxy knit and fancy socks makes your hang over wear nice enough for a coffee stroll on a lazy Sunday.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping Guide: Sneakers on Sale