03.01.18

Shopping Guide: Sneakers on Sale

salesguide_sneakers_hitec_newbalance991_marni_eytys

NEOPREN Marni RETRO Hi-Tec SUEDE Eytys NAVY New Balance 991

Jeg synes det kan være svært at finde pæne sneakers på udsalg hvis man som mig kan være lidt snobbet med Limited Edition og særlige releases men jeg har alligevel samlet en lille håndfuld udsalgsfund som jeg selv kunne finde på at klikke hjem. Hvis I selv vil gå lidt på opdagelse synes jeg Rezet Store og Sneakersnstuff* har rigtig mange god fund og så skal man ikke glemme webshops som Matchesfashion*, The Outnet* og Mytheresa hvis man er til mærker som Marni, Eytys og Acne Studios.

I often find it hard finding good sneakers on sale, but I gave it some time and found some pretty cool styles for you after all. My go to online sneakers stores for sales are Rezet Store and Sneakersnstuff* and bigger webshops like Matchesfashion*, The Outnet* and Mytheresa  for brands like Eytys, Marni and Acne Studios.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03.01.18