28.12.17

My Style 2017

fashionpolish_mystyle_2017

2017 er nærmest slut og jeg tænkte derfor det var på tide at kigge tilbage på året der er gået. Tilbage i oktober skrev jeg et indlæg om garderobe Re-Runs. Jeg kan nemlig godt blive lidt forpustet af modens hastighed. Især i blogverdenen hvor det gælder om at vise nyt hele tiden. Jeg har en stor garderobe, og jeg bruger rigtig mange penge på tøj – men jeg genbruger også rigtig meget. Både fordi jeg køber brugt (at gå på opdagelse på loppemarkeder og tøjsalg er en af mine yndlingsbeskæftigelser) men også fordi jeg faktisk bruger mit tøj virkelig meget.

I tog heldigvis rigtig godt imod mit indlæg – igen tusind tak for det! Så jeg har samlet nogle af mine favoritter fra 2017 netop med fokus på gengangere. Udover de mere sikre genrer herunder, var 2017 året hvor jeg kastede mig ud i et par farver – som Saks Potts kjolerne HER og HER og en meget rød Mads Nørgaard strik HER. Jeg hopppede med på bølgen af slå-om kjoler HER og HER og så købte jeg ÉN, TO, TRE designer tasker – dog til nedsatte priser.

Derudover ligner jeg heldigvis mig selv. Mørke farver, lidt lån fra herregarderoben, en del skjorter, virkelig mange sneakers og en genfundet kærlighed til blazere. Hvad er jeres favorit?

fashionpolish_mystyle_2017_shirts

2017 blev året hvor jeg købte en del nye skjorter. Det startede med en Totême-skjorte jeg fandt på udsalg i Aarhus. Har egentligt ofte tænkt jeg var lidt for bredskuldret til skjorter, men den her sad perfekt og derefter kom der flere til. Blandt andet den sejeste oversize Freya Dalsjø skjorte med små logoer. Den er uden tvivl på listen over bedste køb i år.

fashionpolish_mystyle_2017_madsnorgaard

Min uldfrakke fra Mads Nørgaards herrekollektion 2016 har virkelig tjent sig selv ind mange gange. Jeg elsker faconen, den mørkeblå farve og så er den varm uden at blive for vamset. I er også rigtig mange der har spurgt ind til den og den er desværre ikke rigtig at finde længere.

fashionpolish_mystyle_2017_bymalenebirger

En anden og mere atypisk jakke jeg har brugt virkelig flittigt i 2017 er denne trenchcoat fra By Malene Birger. Den er tung som et ondt år, men falder så flot på kroppen og har den smukkeste lyse farve. Efter et par cykelture trænger den til at blive renset, men jeg er sikker på den også vil blive brugt flittigt i 2018.

fashionpolish_mystyle_2017_gingham

Nogle gange er det absolut ikke de dyreste indkøb i min garderobe jeg ender med at blive gladest for. Denne slå-om nederdel i gingham-tern købte jeg på Zalando fra Fashion Union til 200 kr endte med at blive min absolutte favorit i 2017. Den har været på ferie i New York, Wien, Sydfrankrig og Milano og kommer helt sikkert med til Marrakesh i starten af 2018. Den er ikke til at finde længere – men DENNE minder temmelig meget om.

fashionpolish_mystyle_2017_suit

Jeg har altid haft en svaghed for blazere og har efterhånden rigeligt i min garderobe, men jeg har ikke brugt dem så meget som jeg har gjort det sidste halve år. Julia Roberts i DETTE sæt i Pretty Woman har været mit tilbagevendende stilikon og så føles det bare fedt at tage på arbejde (eller bankmøde) i et suit. Mere af det i 2018.

fashionpolish_mystyle_2017_prada

I starten af maj flyttede en farlig farverig sag ind i min garderobe. En virkelig rød Prada taske som jeg fik bestilt hjem fra Pradas outlet udenfor New York. Det var virkelig svært at beslutte mig om jeg skulle købe den. Jeg havde jo hele tiden drømt om den i sort. Men nu er den rød og den er virkelig flot og lyser op mellem alt det sorte, mørkeblå og grå i min garderobe. Men, jeg har stadig en alarm på den sorte model på Vestiaire Collective og har besluttet at slå til hvis den dukker op.

6 kommentarer

 • Malene

  Virkelig flotte klassiske outfits – hvor jeg elsker at det ikke stikker helt af med skøre tendenser (dog meget SMART og fashion-agtigt stadig 😉

  Må altså lige høre hvor din mega seje sorte blazer er fra? Sådan en mangler min garderobe og dem jeg kan finde er enten mega 80’er herre oversize eller for slim-sekretær agtige.

  God fredag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malene
   Tusind tak :)))) Min blazer er fra Cos – kan desværre ikke finde den online men måske du kan være heldig at finde den i en af deres butikker på noget udsalg 🙂 KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Fantastiske outfits!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Du er så helt usædvanlig fin! Jeg elsker at du ikke hopper med på hver en trend og holder det klassisk og lækkert! Stor inspiration! Godt nytår 🎆

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28.12.17